Tűzoltó eszközök karbantartása

Tapasztalatom szerint egy Vállalkozás vezetése annál egyszerűbb, minél kevesebb szolgáltatóval van kapcsolatban, tehát egy szolgáltatót akár több, jogszabályban meghatározott kötelezettséggel lehet megbízni és természetesen egyszerűbb a számonkérés is.

Mint azt a nyitólapon is említettem, szeretnék az Ön részére egy átfogó szolgáltatást nyújtani és a tűzvédelmi elvárások egy fontos részét képezik a tűzoltó eszközök /tűzoltó készülékek, fali és föld alatti, illetve föld feletti tűzcsapok / ellenőrzése, dokumentálása, karbantartása.

Nem elegendő, ha egyszer megvételre kerülnek például a tűzoltó készülékek, azok rendszeres ellenőriztetése és ellenőrzése az üzembentartó /jelen esetben az Ön vállalkozása/ feladata.

Megbízás esetén ezt a terhet is leveszem az Ön válláról: végzettségemnek és javító szervizekkel kapcsolatos ismeretségemnek köszönhetően az üzemeltetői ellenőrzéseket elvégzem és dokumentálom, míg a tűzoltó készülékek, tűzcsapok és felszerelések  jogszabályban előírt időszakos ellenőriztetését szakszerűen, korrekt áron elvégeztetem.